FICEP CAMP CEHIA 2016 – TABARA CATOLICA INTERNATIONALA

User Rating: 5 (1 votes)

Anul acesta, Tabara  Catolica Internationala se va organiza in frumosul oras Velehrad, din provincia Moravia, Cehia, intre 23 si 29 iulie 2016.

Tabara FICEP reprezinta mai mult decat o simpla tabara sportiva. Ideea organizarii acestei tabere este de a sprijini adolescentii in dezvoltarea si organizarea valorilor lor personale, prin activitati sportive, prin jocuri si activitati artistice.(http://www.ficep.org/de/menu_main/newsshow-startseite—–ficep-camp-2016)

Scopul taberei este de a creste interesul adolescentilor fata de sport, cultura si activitatile din timpul liber.

FICEP (Fédération Internationale Catholique d’Education Physique et Sportive), este o federatie internationala a asociatiilor sportive catolice care are ca principal scop, organizarea de evenimente sportive care sa adune participanti din toate tarile membre. Astfel, adolescentii din mai multe tari europene, au posibilitatea ca pe langa sport sa viziteze tara gazda si sa participe si la diverse schimburi culturale.
Sunt asteptati sa participe adolescentii cu varsta intre 13 si 18 ani, care doresc sa incerce sporturi noi si diferite. Facand parte dintr-o comunitate care practica sportul, joaca si alte activitati artistice si culturale, adolescentii isi dezvolta valorile personale. Estimam participarea a 80 de tineri din Franta, Germania, Austria, Cehia, Polonia, Elvetia si Romania.

Despre Activitati
Pe parcursul taberei, se vor organiza activitati de: Parkour si freerunning – fotbal – volei de plaja- tenis de camp – street dance – hooping – bubble football – frisbee – karaoke – disco, etc Pe langa acestea, se va organiza o excursie la Pestera Punkva.

Despre locatie
Tabara va fi organizata in localitatea Velehrad in cadrul unui liceu sportiv,si anume Stojanovo gymnázium Velehrad Domov mládeže Velehrad 1, 687 06 Czech Republic. Cazarea se va face in camere cu 3-4 paturi iar masa se va servi in sala de mese a complexului. Mai multe informatii despre complex, se gasesc pe site-ul http://www.sgv.cz

Dupa aprticiparea la tabara, FICEP va organiza  un grup ce va participa la partea finala a ZIlei Mondiale a Tineretului, ce se desfasoara la Cracovia. In data de 29.07.2016, ne vom deplasa de la Velehrad la Cracovia si apoi pe 30 si 31.07.2016, vom fi  la Campus Misericordiae, unde se va desfasura veghea si Liturghia Finala impreuna cu Sfantul Parinte Papa Francisc.

Participarea la ZMT nu este inclusa in costul taberei si nu este obligatorie. Costul de participare la ZMT este de 110 euro si consta in taxa de participare la Cracovia -90 euro si transport de la Velehrad la la Cracovia.-20 de euro.

Organizator principal
Fédération Internationale Catholique d’Education Physique et Sportive (FICEP)
22 rue Oberkampf, F-75011 PARIS

Contact: Claudiu Roznovszky
Tel: 0040743.059.154
roznovszky@yahoo.com
www.csr-org.ro

Taxa de participare: 290 € dar nu include transportul. Costul de transport va fi calculat in functie de numarul de participanti.
Inscrierea se face pe site-ul nostru, www.csr-org.ro la sectiunea  Excursii si Tabere, la Claudiu Roznovszky pana la data de 30.06.2016. Pe pagina noastra de FACEBOOK, puteti vedea poze de la tabarele anterioare la care am participat, cea organizata in Italia in anul 2013 sau din Austria 2015. Imagini din tabara organizata de Austria in anul 2015 puteti gasi AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL