CSR SUMMER CAMP 2016

User Rating: 0 (0 votes)

P1340342

Asociaţia Clubul Sportiv Roman, în colaborare cu Centrul Diecezan pentru Pastoraţia Tineretului, organizează o tabără de vară sub denumirea CSR SUMMER CAMP. Aceasta se va desfăşura în perioada 22 – 28 August 2016, în localitatea Predeal şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 18 ani.
Cazarea se va face la Parohia Romano – Catolica din Predeal. Masa se va servi în aceeaşi locaţie.
Tabăra include:

  • Geocaching – un joc modern de cautare de comori, cu ajutorul sistemului de GPS.
  • Tir cu arcul
  • Fotbal de masă.
  • Tenis de masă (antrenament cu robot).
  • O zi în Braşov la Parc Aventura şi la Aqua Parc.
  • Trambulină pentru sărituri.
  • Consola Xbox Kinect pentru jocuri sportive
  • Drumeţii,
  • City Rally – concurs interactiv pe echipe, cu diferite probe prin care trebuie sa treaca fiecare participant.

Opţional se va face şi un curs de mountain bike, pentru cei care ştiu deja să meargă pe bicicletă şi care anunţă acest lucru la înscriere. Costul acestui curs opţional este de 50 de ron şi include închirierea bicicletei şi a unei căşti de protecţie şi se va plăti separat de preţul taberei.
Costul taberei este 580 de ron şi include cursurile sportive menţionate mai sus, accesul la Parc Aventura şi la Aqua Parc, cazarea şi masa pentru 7 zile ( 6 nopţi)
Organizatorii nu asigură transportul. Totuşi, pentru participanţii din Bucureşti care doresc să meargă în grup împreună cu echipa de voluntari, deplasarea se va face cu trenul.
Dupa ce v-aţi hotărât să alegeţi această tabără, trebuie să completaţi dosarul de înscriere care cuprinde:
formularul de înscriere atât ON-LINE la secţiunea Tabere/Înscriere, cât şi fizic pe documentul imprimat.
adeverinţa medicală că este apt pentru efort fizic
aviz epidemilogic
Formularul de înscriere trebuie completat integral şi semnat de către unul dintre părinţi sau de către tutorele legal al copilului. Împreună cu formularul de înscriere, trebuie trimisă la adresa roznovszky@yahoo.com şi o poză tip paşaport în format digital, care va fi folosită pentru emiterea unui card pentru fiecare participant. Adeverinţa medicală şi avizul epidemiologic se obţin de la medicul de familie şi trebuie să fie semnate şi parafate de către acesta.
Taxa de înscriere, trebuie achitată în momentul înscrierii fie direct către organizatori fie prin virament bancar, în contul Asociaţiei Clubul Sportiv Român deschis la ING Bank: RO04 INGB 0000 9999 0187 0223. Înscrierile se pot face şi la responsabilul taberei, profesor de sport Bogdan Lucian(bogdi_luci@yahoo.com), telefon 0748.110.213. Termenul maxim de inscriere este de 10.08.2016, in limita locurilor disponibile (20).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL