FICEP CAMP 2015 – TABARA CATOLICA INTERNATIONALA

User Rating: 0 (0 votes)

niederoblarn

Anul acesta, Tabara Internationala Catolica, se va organiza in frumosul oras alpin Niederoblarn, din provincia Styria, Austria, intre 26 iulie si 01 August 2015.

Tabara FICEP reprezinta mai mult decat o simpla tabara sportiva. Ideea organizarii acestei tabere este de a sprijini adolescentii in dezvoltarea si organizarea valorilor lor personale, prin activitati sportive, prin jocuri si activitati artistice.

Scopul taberei este de a creste interesul adolescentilor fata de sport, cultura si activitatile din timpul liber.

FICEP (Fédération Internationale Catholique d’Education Physique et Sportive), este o federatie internationala a asociatiilor sportive catolice care are ca principal scop, organizarea de evenimente sportive care sa adune participanti din toate tarile membre. Astfel, adolescentii din mai multe tari europene, au posibilitatea ca pe langa sport sa viziteze tara gazda si sa participe si la diverse schimburi culturale.
Sunt asteptati sa participe adolescentii cu varsta intre 13 si 18 ani, care doresc sa incerce sporturi noi si diferite. Facand parte dintr-o comunitate care practica sportul, joaca si alte activitati artistice si culturale, adolescentii isi dezvolta valorile personale. Estimam participarea a 80 de tineri din Franta, Germania, Austria, Cehia, Belgia, Elvetia si Romania.

Despre Activitati
Pe parcursul taberei, se vor organiza activitati de: tir cu arcul, tenis de camp, mountain bike, rafting, fotbal, handbal, volei, parkour & freerunnig, sport stacking, karaoke, disco, etc Pe langa acestea, se va organiza o excursie in orasul Salzburg.

Despre locatie
Tabara va fi organizata in localitatea Niederoblarn, intr-o locatie dedicata sportului si anume Complexul Sportiv al Clubului SPORTUNION Niederoblarn. Cazarea se va face in camere cu 4-6 paturi iar masa se va servi in sala de mese a complexului. Pentru activitatile sportive, vom folosi domeniul complexului care cuprinde: o sala de sport, terenuri de tenis de camp, terenuri de fotbal, terenuri de basket si terenuri de volei. Mai multe informatii despre complex, se gasesc pe site-ul http://www.club-sportunion.at/

Organizator principal
Fédération Internationale Catholique d’Education Physique et Sportive (FICEP)
22 rue Oberkampf, F-75011 PARIS

Contact: Claudiu Roznovszky
Tel: 0040724.376.455
roznovszky@yahoo.com
www.csr-org.ro

Taxa de participare: 290 € dar nu include transportul. Costul de transport va fi calculat in functie de numarul de participanti.
Inscrierea se face pe site-ul nostru, www.csr-org.ro la sectiunea  Excursii si Tabere, la Claudiu Roznovszky pana la data de 30.06.2015. Pe pagina noastra de FACEBOOK, puteti vedea poze de la tabara anterioara la care am participat, cea organizata in Italia in anul 2013. Imagini din tabara organizata de Austria in anul 2010 puteti gasi AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL