Campionatul National de Fotbal, editia a XIV a, 19-22 Mai 2016

User Rating: 0 (0 votes)

 

Asociatia Clubul Sportiv Roman va invita sa participati la Campionatul National de Fotbal in luna mai 2016, care se va desfasura in urmatoarele conditii :

I Organizarea:
• intrecerile se vor desfasura in perioada 19-22 mai 2016 pe parcursul a patru zile (joi-duminica) in localitatea Sinaia.
II. Scop:
• mai buna cunoastere reciproca a tinerilor din diecezele si eparhiile noastre.
• formarea unui spirit de competitivitate si comuniune prin intermediul sportului.
III. Participanti:
• participa la competitie echipe din zone diferite ale tarii.

 • echipele vor fi formate din jucatori amatori.
 • echipele NU pot folosi jucatori care sunt sau au fost legitimati in ultimele trei sezoane la echipe din Liga 1,2,3 si 4 de fotbal sau de futsal. Echipele pot folosi jucatori legitimati la echipe de juniori, dar acest lucru trebuie mentionat la inscriere, precum si echipa la care este legitimat juniorul respectiv.
  IV. Precizari si conditii de participare:
  • se va prezenta lista cu jucatorii lotului in momentul inscrierii (pana pe  31.04.2016)
  • se va completa tabelul nominal cu toate datele jucatorilor si avizul medicului. Inainte de inceperea primului meci, se va verifica veridicitatea datelor transmise, cu actul de identitate al fiecarui jucator.
  • fiecare jucator va fi verificat in prealabil pe site-ul ligilor 1,2,3 si 4 de fotbal sau futsal. In cazul in care nu indeplineste conditiile de participare, jucatorul respectiv nu va avea drept de joc si nici nu va putea fi inlocuit pe lista de un alt jucator.
  • echipa sa fie dotata cu echipament sportiv complet
  • fiecare echipa trebuie sa-si desemneze un capitan
  • echipa trebuie sa fie constituita din sase jucatori (cinci jucatori de camp + portarul)
  • meciurile se vor desfasura in doua  reprize a cate 20 de minute fiecare, cu o pauza de cinci minute
  • fiecare jucator trebuie sa fie membru al CSR(prin completarea si semnarea cererii de legitimare) si sa trimita o poza in format digital pentru afisarea  lotului pe site-ul competitiei

Pana in momentul de fata, o parte din costurile de organizare erau acoperite din alte surse, lucru pe care nu-l mai putem asigura. De aceea, costurile de organizare trebuie acoperite din taxa de participare. Asadar fiecare echipa, va achita o taxa de participare de 500 de ron. De asemenea, nu vom mai putea asigura masa, deoarece  nu mai avem bucatar disponbil.

Va rugam sa faceti inscrierea jucatorilor, si sa comunicati numarul exact de persoane care vor participa la aceasta competitie pana la data de  31.04.2016, la domnul Claudiu Roznovszky, telefon 0743059154 si la adresa  roznovszky@yahoo.com
In ceea ce priveste cazarea, va rugam sa ne anuntati daca doriti sa ne ocupam noi, sau fiecare echipa se descurca pe cont propriu. Sediul central al organizarii, va fi la parohia romano-catolica din Predeal. Pentru cazare, va recomandam sa folositi site-ul www.turistinfo.ro
Taxa de participare si plata pentru cazare, se vor face in contul RO04 INGB 0000 9999 0187 0223 deschis la banca ING BANK pana la data de 05.05.2016.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne telefonati. Aceste informatii le puteti obtine si de pe site-ul nostru www.csr-org.ro la rubrica Campionat National de Fotbal. Asteptam cu interes si alte propuneri in privinta organizarii cat mai bune a acestui campionat.

2 Comments

 1. Edgar P. Sentierri  /  mai 25, 2015, 8:25 am Reply

  Buna Claudiu,

  Unde vor fi afisate pozele/inregistrarile si rezultatele finale a campionatului?
  Multumesc.
  Edgar P.

  • claudiu  /  mai 25, 2015, 3:13 pm Reply

   Salut, toate rezultatele si clasamentul sunt deja actualizate pe site la rubricile, Meciuri, Clasament si Golgeteri. Pozele se gasesc pe grupul de Facebook care se numeste CSR. Filmuletele se afla pe pagina mea de You tube dar gasesti link-urile in pagina de FB a CSR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL