Cupa CSR la SAH

User Rating: 0 (0 votes)

sah

Asociatia Clubul Sportiv Roman, organizeaza in data de 05.04.2014(ora 09:00), prima editie a Cupei CSR la Sah.

Locul: Concursul se va desfasura la Oratoriul Sf. Leonardo Murialdo din Popesti Leordeni(Strada Leonardo Murialdo 1, Popești-Leordeni 077160).

Participanti: adolescenti si tineri cu varsta cuprinsa intre 14 si 19 ani

Structura turneului: OPEN

Sistemul de joc: va fi stabilit in functie de numarul de participanti.

Taxa de participare: 30 de ron de persoana.

Inscrierile de fac la Claudiu Roznovszky, mail: roznovszky@yahoo.com, telefon 0743.059.154 pana la data de 03.04.2014. Pentru inscriere, participantii trebuie sa completeze o Cerere de Legitimare (care se gaseste AICI), pentru a deveni membru al CSR si sa trimita o poza in format electronic. Mentionam ca CSR nu este afiliata la Federatia Romana de Sah, deci calitatea de membru al CSR nu implica o dubla legitimare.

Premii: Cupe si diplome pentru locurile I – III. De asemenea, castigatorul competitiei, va primi ca premiu participarea la JOCURILE FICEP, ce se vor desfasura in perioada  09-14 Iulie 2014 in orasul Viena din Austria, avand asigurat transportul, cazarea si masa, premiu in valoare totala de aproximativ 500 de euro.

Cazare: Pentru concurentii din afara Bucurestiului, se ofera posibilitatea de cazare in cadrul Oratoriului, la pretul de 20 de ron/zi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL