FICEP CAMP – ITALIA 2013

User Rating: 0 (0 votes)

Tabara FICEP reprezinta mai mult decat o simpla tabara sportiva. Ideea organizarii acestei tabere este de a sprijini adolescentii in dezvoltarea si organizarea valorilor lor personale, prin activitati sportive, prin jocuri si activitati artistice.
Scopul taberei este de a creste interesul adolescentilor fata de sport, cultura si activitatile din timpul liber.
FICEP (Fédération Internationale Catholique d’Education Physique et Sportive), este o federatie internationala a asociatiilor sportive catolice care are ca principal scop, organizarea de evenimente sportive care sa adune participanti din toate tarile membre. Astfel, adolescentii din mai multe tari europene, au posibilitatea ca pe langa sport sa viziteze tara gazda si sa participe si la diverse schimburi culturale.
Sunt asteptati sa participe adolescentii cu varsta intre 13 si 18 ani, care doresc sa incerce sporturi noi si diferite. Facand parte dintr-o comunitate care practica sportul, joaca si alte activitati artistice si culturale, adolescentii isi dezvolta valorile personale. Estimam participarea a 120 de tineri din Franta, Germania, Austria, Cehia, Belgia, Elvetia si Romania.
Despre Activitati
Pe parcursul taberei, se vor organiza activitati de: gimnastica artistica, tenis de masa, tenis de camp, fotbal de masa, mountain bike, dans, fotbal flag, volei, inot,dodgeball, slacklining, parkour & freerunnig, ropeskipping. Pe langa acestea, se va organiza o excursie in orasul Venezia.
Despre locatie
Tabara va fi organizata in localitatea Forni Avoltri, din provincia Udine-Italia, intr-o locatie dedicata sportului si anume Complexul Sportiv GE-TUR, care are o capacitate de cazare de aproximativ 120 de persoane. Cazarea se va face in camere cu 4-6 paturi iar masa se va servi in sala e mese a complexului. Pentru activitatile sportive, vom folosi domeniul complexului care cuprinde: o sala de sport, o piscina acoperita, terenuri de tenis de camp, terenuri de fotbal, terenuri de basket si terenuri de volei.Mai multe informatii despre
complex, se gasesc pe site-ul http://www.getur.com/villaggi-getur/montagna/
Perioada: 03.08.2013 – 11.08.2013
Organizator principal
Fédération Internationale Catholique d’Education Physique et Sportive (FICEP)
22 rue Oberkampf, F-75011 PARIS
Locatie
Villaggio Turistico di Piani di Luzza
Località Piani di Luzza – 33020 Forni Avoltri – Udine – Italy
Contact: Claudiu Roznovszky
Tel: 0040724.376.455
claudiu.roznovszky@csr-org.ro
roznovszky@yahoo.com
www.csr-org.ro
Taxa de participare: 350 € dar nu include transportul. Costul de transport va fi calculat in functie de numarul de participanti.
Inscrierea se face pe site-ul nostru, www.csr-org.ro la sectiunea Tabere Ficep sau la Claudiu Roznovszky pana la data de 15.05.2013. Taxa se poate plati in doua transe, prima pana la data de 15.05.2013 iar a doua, pana la data de 01.07.2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL