Club de jocuri de interior

User Rating: 0 (0 votes)

Dragi parinti, prieteni, parteneri, colaboratori

Asociatia Clubul Sportiv Roman da startul unei activitati permanente, sub denumirea de Club CSR cu jocuri de interior, menit sa ajute la socializarea copiilor,  adolescentilor si tinerilor prin oferirea unui spatiu de petrecere a timpului liber.

Clubul va fi deschis in fiecare zi de sambata a saptamanii intre orele: 11:00 – 14:00, in cadrul Parohiei Romano-Catolice Sfanta Cruce, sub atenta supraveghere a voluntarilor asociatiei,  urmand ca in functie de interesul participantilor  acesta sa se deschida si in alte locatii la nivel local si chiar national.

Am pornit de la ideea de “a creste impreuna” frumos si constructiv pentru noi insine si cei din jurul nostru. Ne-a incurajat gandul ca exista multe momente in viata, de la copii la adolescenti sau tineri,  pe care am vrea sa le imortalizam si crezand ca amintirea unor momente din crestere este un mod de a o face, am inceput sa pasim prin a ne creiona ideea si a o trimite catre voi, posibilii nostrii beneficiari sau parinti ai acestora, colaboratori,parteneri sau prieteni ai asociatiei.

Astfel membrii acestui club, vor avea acces la diferite tipuri de jocuri, de la cele clasice(Piticot, Nu te supara frate) la unele relativ noi pentru societatea noastra(Fotbal de masa, gameboards – Colonistii din Catan, Carcassonne) si chiar la unele ultra moderne(consola de jocuri Xbox 360 Kinect care implica multa miscare fizica)

Voi sunteti importanti pentru noi deoarece impartasim interesul fata de binele comun si continua incercare de a da plus valoare societatii in care traim.

Grupuri  tinta:

1. Copii:  intre 5 si 12 ani.

2. Adolescenti: intre 13-17 ani.

Deschiderea clubului se va face Sambata 07.01.2012 la ora 11:00 si va contine si un program de face painting de modelare baloane pentru cei mici.

Inscrierile  se vor face  la domnul Adrian Stanculescu, coordonator voluntari CSR  si initiatorul acestui proiect, tel: 0762395992.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL