Campionatul national de tenis de masa al CSI

User Rating: 0 (0 votes)

In perioada 19-22 aprilie, a avut loc la Messina, Campionatul de Tenis de Masa pentru Amatori organizat de CSI (Centrul Sportiv Italian), Clubul Sportiv Roman fiind la a III-a participare la acest turneu.

Clubul Sportiv Roman, avand o colaborare cu CSI, a avut 4 reprezentati si 1 responsabil de echipa la acest turneu. Acesti reprezentati s-au ales pe baza rezultatelor obtinute la Campionatul National CSR la Tenis de Masa de la Odorheiu Secuiesc, organizat in decembrie 2011.

Reprezentatii nostrii au obtinut rezultate foarte bune comparativ cu anii anteriori:

Mandru Bogdan – locul I baieti UNDER 21

Dumitrescu Marilena- locul I fete UNDER 21

Rasu Brigita- locul III fete UNDER 21

Daneliuc Gabriel- locul V baieti VETERANI  cat. A

Centrul Sportiv Italian este o organizatie afiliata la Biserica Catolica din Italia si au 750 000 de membrii. La acest turneu au fost in echipa de organizare 70 de persoane care prin disponibilitatea si profesionalismul lor au putut oferi conditii excelente de participare.

Finalele acestui turneu s-au disputat duminica (22.04.2012) iar dupa aceea am asistat la Sfanta Liturghie celebrata de Mons. Claudio Paganini care a oferit tuturor participantilor o predica extraordinara prin care ne-a rugat sa spunem „DA chemarii lui ISUS” cu aceeasi putere si bucurie care ne cuprinde in acele momente de victorie.

Mai multe poze gasiti pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului.

Va multumim!

Mihai Stere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL