Bubble Football

User Rating: 0 (0 votes)

Bubble football, este un sport recreational  in care se joaca fotbal iar jucatorii sunt  intr-un balon gonflabil care le acopera capul si partea superioara a corpului.  Acest joc se desfasoara in echipe, in spatii mari, pe terenuri de iarba, sintetice sau in sali de sport. Regulile sunt asemanatoare cu cele ale jocului de fotbal, ceea ce difera este „echipamentul” jucatorilor.

Bubble football  a fost inventat in Norvegia de catre Henrik Elvestad si Johan Golden care l-au promovat in emisiunea lor TV, Golden Goal. Acest joc poate fi practicat de catre grupuri de prieteni, ca activitate de Team building sau la petreceri aniversare.

Clubul Sportiv Roman, va pune la dispozitie echipamentul pentru doua echipe a cate 5 jucatori, la costul de 35ron/echipament/ora. Acest cost nu include inchirierea terenului pe care se desfasoara jocul si este valabil numai pentru locatii din Bucuresti. Terenul pate fi inchiriat separat, in functie de disponibilitatea clientului. In cazul in care se inchiriaza minim 2 ore, tariful este de 30ron/echipament/ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL