Tabara sportiva

User Rating: 0.7 (1 votes)

inotAsociatia Clubul Sportiv Roman,  in colaborare cu Centrul Diecezan pentru Pastoratia Tineretului, organizeaza o tabara de vara sub denumirea CSR CAMP. Aceasta se va desfasura in perioada 22 – 27 August 2010, in localitatea Sinaia si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani.  Scopul asociatiei este de a promova miscarea sportiva pentru copii si tineri, care traiesc experienta sportului ca un moment de educatie, de maturitate umana si de implicare sociala, avand la baza valorile crestine despre om si realitate. In acest mod, copii si tinerii vor practica sportul ca o parte componenta a activitatilor culturale, de formare si de petrecere a timpului liber in asa fel incat sa obtina rezultate nu doar in plan fizic ci si in plan educational, moral si spiritual.

Cazarea se va face in Casa de Odihna din Sinaia,( Str. Postei nr 1) aflata in imediata vecinatate a Bisericii si Parohiei Romano – Catolice din Sinaia. Masa se va servi in aceeasi locatie.

Tabara include:

  1. Curs de initiere inot – 5 sedinte a cate 90 de minute fiecare, tinute la piscina hotelului Rina Sinaia
  2. Drumetii si orientare turistica, in colaborare cu Asociatia Scout AMD
  3. Initiere si perfectionare in Tenis de Masa
  4. Tir cu arcul
  5. Dans Sportiv

Optional  se va face si un curs de mountain bike, pentru cei care stiu deja sa mearga pe bicicleta si

care anunta acest lucru la inscriere. Costul acestui curs optional este de 50 de ron si include inchirierea bicicletei si a unei casti de protectie si se va plati separat de pretul taberei .

Costul taberei este 540 de ron si include cursurile sportive mentionate mai sus, taxa de membru al CSR(pentru perioada 01 Martie – 31 August 2010 este 12.5 ron) si o asigurare de sanatate pe o perioada de 15 zile, in valoare de 29 ron, incheiata la societatea Allianz – Tiriac Asigurari S.A.

Organizatorii nu asigura transportul. Totusi, pentru participantii din Bucuresti care doresc sa mearga in grup impreuna cu echipa de voluntari, deplasarea se va face cu trenul Personal 3001(05:46 – 09:03) in data de 22 August 2010 la dus si cu trenul Accelerat 1746( 16:57 – 19:00) in data de 27 August 2010, la intors.

Dupa ce v-ati hotarat sa alegeti aceasta tabara, trebuie sa completati dosarul de inscriere care cuprinde:

  • formularul de inscriere
  • adeverinta medicala ca este apt pentru efort fizic
  • aviz epidemilogic

Formularul de inscriere trebuie completat integral si semnat de catre unul dintre   parinti sau de catre tutorele legal al copilului. Adeverinta medicala si avizul epidemiologic se obtin de la medicul de familie si trebuie sa fie semnate si parafate de catre acesta.

Taxa de inscriere, trebuie achitata in momentul inscrierii fie direct  catre organizatori fie prin virament bancar in contul Asociatiei Clubul Sportiv Roman deschis la ING Bank: RO04 INGB 0000 9999 0187 0223. Pe site-ul nostru ( www.csr-org.ro ) vom anunta si datele la care se pot face inscrieri la sediul CDPT din str. General Berthelot nr. 19 (langa Catedrala Sfantul Iosif). Inscrierile se pot face la Claudiu Roznovszky, telefon 0724.376.455 sau pe mail la adresa roznovszky@yahoo.com

Data limita de inscriere este 08 August 2010.  Locurile sunt limitate.

Presedinte CSR                                                                          Responsabil CDPT

Claudiu Roznovszky                                                                Daniel Bulai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL