CSR SUMMER CAMP 2023

User Rating: 0 (0 votes)

Asociatia Clubul Sportiv Roman, in colaborare cu Asociatia SKV Bucuresti organizează o tabără de vară sub denumirea CSR SUMMER CAMP 2023. Aceasta se va desfăşura în perioada 20 – 25 August 2023, în localitatea Predeal şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani.
Cazarea se va face la Parohia Romano – Catolica din Predeal. Masa se va servi în aceeaşi locaţie, in regim de catering.

Tabăra include:

  • Drumetii.
  • Tir cu arcul.
  • Fotbal de masă.
  • Board Games(Catan, Carcassone, Les Loups-Garous, Saboteur, etc)
  • Geocaching – un joc modern de cautare de comori, cu ajutorul sistemului de GPS.
  • Tenis de masă.
  • O zi în Braşov la Paradisul Acvatic.
  • Trambulină pentru sărituri.
  • Consola Xbox Kinect pentru jocuri sportive
  • City Rally – concurs interactiv pe echipe, cu diferite probe prin care trebuie sa treaca fiecare participant.

Opţional 1 – Mountain Bike

Primul optional este un curs de mountain bike, pentru cei care ştiu deja să meargă pe bicicletă şi care anunţă acest lucru la înscriere. Costul acestui curs opţional este de 100 de ron şi include închirierea bicicletei şi a unei căşti de protecţie şi se va plăti separat de preţul taberei.

Optional 2 – Bubble Football

Al doilea optional este de Bubble Football, pentru copii de peste 9 ani, care pot imbraca mingea respectiva. Acesta consta in diferite jocuri, facute cu acest tip de minge(fotbal, last man sanding, tara-tara vrem ostasi, etc).Costul acestui curs opţional este de 100 de ron şi include echiipamentul specific, porti si minge de fotbal.

Optional 3 – Laser Tag

Al treilea optional este cel de Laser Tag. Se vor face echipe care se vor duela pentru victoria finala. Costul acestui curs opţional este de 100 de ron şi include echipamentul special pentru Laser Tag.

Optional 4 – Drone Racing

Al patrulea optional este cel de Drone Racing. Costul acestui curs opţional este de 100 de ron şi include echipamentul si instructajul operarii dronelor.

Costul taberei este 1260 RON pentru membrii CSR sau SKV si 1400 de ron pentru non-membrii şi include activitatile menţionate mai sus, accesul la Paradisul Acvatic, cazarea şi masa pentru 6 zile ( 5 nopţi) si transportul dus-intors cu trenul din Bucuresti.

Pentru a putea centraliza datele participantilor, inscrierile se vor face exclusiv on-line, completand formularul aici: FORMULAR DE INSCRIERE ON-LINE

In momentul in care copilul va veni in tabara, va trebui sa aiba un dosar care contine:

1. formularul de înscriere semnat de unul dintre parinti.
2. adeverinţa medicală că este apt pentru efort fizic prelungit
3. aviz epidemilogic

Adeverinţa medicală şi avizul epidemiologic se obţin de la medicul de familie şi trebuie să fie semnate şi parafate de către acesta.
Taxa de înscriere trebuie achitată fie direct către organizatori, fie prin virament bancar în contul: RO93 INGB 0000 9999 1261 5057, deschis la ING Bank, pe numele Asociatia Clubul Sportiv Roman. Înscrierile se pot face pana la data de 31.07.2022, la responsabilul taberei, domnul Roznovszky Claudiu, telefon 0743.059.154, e-mail: roznovszky@yahoo.com

Numarul de locuri este limitat la 30 de participanti. Alocarea locurilor se va face in ordinea trimiterii formularului on-line.

Dupa completarea formularului de inscriere, veti primi un mesaj automat de confirmare a trimiterii formularului. Daca n-ati primit acel mesaj, inseamna ca inscrierea nu s-a facut si va trebui sa recompletati formularul respectiv. Dupa primirea confirmarii de trimitere, numele copilului va fi adaugat in tabelul de mai jos, in maxim 24 de ore. Daca numele copilului  nu apare in tabel, va rugm sa contactati organizatorul la numarul 0743.059.154.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *