CSR KIDS CAMP 2013

User Rating: 0 (0 votes)

Asociaţia Clubul Sportiv Roman, în colaborare cu Centrul Diecezan pentru Pastoraţia Tineretului, organizează o tabără de vară sub denumirea CSR KIDS CAMP. Aceasta se va desfăşura în perioada 24 – 30 Iunie 2013, în localitatea Predeal şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani.
Cazarea se va face la Parohia Romano – Catolica din Predeal. Masa se va servi în aceeaşi locaţie.
Tabăra include:

  • Trambulină pentru sărituri.
  • Drumeţii,
  • Tir cu arcul
  • Fotbal de masă.
  • Consola Xbox Kinect pentru jocuri sportive
  • O zi în Braşov, la Parc Aventura şi la Aqua Parc.
  • City Rally – concurs interactiv pe echipe, cu diferite probe prin care trebuie sa treaca fiecare participant.
  • Speed Stacks sau Pahare Sportive – joc interactiv de dezvoltare a vitezei de reactie.

Opţional se va face şi un curs de mountain bike, pentru cei care ştiu deja să meargă pe bicicletă şi care anunţă acest lucru la înscriere. Costul acestui curs opţional este de 50 de ron şi include închirierea bicicletei şi a unei căşti de protecţie şi se va plăti separat de preţul taberei.
Costul taberei este 550 de ron şi include cursurile sportive menţionate mai sus, deplasarea la Braşov şi accesul la Parc Aventura şi la Aqua Parc, cazarea şi masa pentru 7 zile ( 6 nopţi)
Organizatorii nu asigură transportul. Totuşi, pentru participanţii din Bucureşti care doresc să meargă în grup împreună cu echipa de voluntari, deplasarea se va face cu trenul.
Dupa ce v-aţi hotărât să alegeţi această tabără, trebuie să completaţi dosarul de înscriere care cuprinde:
formularul de înscriere atât ON-LINE la secţiunea Tabere/Înscriere, cât şi fizic pe documentul imprimat.
adeverinţa medicală că este apt pentru efort fizic
aviz epidemilogic
Formularul de înscriere trebuie completat integral şi semnat de către unul dintre părinţi sau de către tutorele legal al copilului. Impreuna cu formularul de inscriere, trebuie trimisa la adresa roznovszky@yahoo.com si o poza tip pasaport in format digital, care va fi folosita pentru emiterea unui card pentru fiecare partipant. Adeverinţa medicală şi avizul epidemiologic se obţin de la medicul de familie şi trebuie să fie semnate şi parafate de către acesta.
Taxa de înscriere, trebuie achitată în momentul înscrierii fie direct către organizatori fie prin virament bancar , în contul Asociaţiei Clubul Sportiv Român deschis la ING Bank: RO04 INGB 0000 9999 0187 0223. Înscrierile se pot face şi la responsabila taberei, Simona Lalciu, profesor de sport la Colegiul Romano Catolic Sfântul Iosif Bucureşti, telefon 0726.073.546.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL