CSR CAMP 2012

User Rating: 0 (0 votes)

Asociaţia Clubul Sportiv Roman,  în colaborare cu Centrul Diecezan pentru Pastoraţia Tineretului, organizează o tabără de vară sub denumirea CSR CAMP. Aceasta se va desfăşura în perioada 20 – 26 August 2012, în localitatea Sinaia şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani.

Cazarea se va face în Casa de Odihnă din Sinaia,( Str. Poştei nr 1) aflată în imediata vecinătate a Bisericii şi Parohiei Romano – Catolice din Sinaia. Masa se va servi în aceeaşi locaţie.

Tabăra include:

 1. Curs de iniţiere în tenis de câmp – câte o  şedinţă în fiecare zi. La sfârşitul taberei se va organiza un concurs cu premii, în care fiecare cursant, va pune în practică  tot ceea ce a învăţat pe parcursul acestui curs.
 2. Drumeţii,
 3. Iniţiere şi perfecţionare în Tenis de Masă (antrenament cu robot de ping-pong)
 4. Tir cu arcul
 5. Fotbal de masă.
 6. O zi în Braşov la Parc Aventura şi la Aqua Parc.
 7. Trambulină  pentru sărituri.
 8. Consola Xbox Kinect pentru jocuri sportive

Opţional  se va face şi un curs de mountain bike, pentru cei care ştiu deja să meargă pe bicicletă şi care anunţă acest lucru la înscriere. Costul acestui curs opţional este de 50 de ron şi include închirierea bicicletei şi a unei căşti de protecţie şi se va plăti separat de preţul taberei.

Costul taberei este 550 de ron şi include cursurile sportive menţionate mai sus, deplasarea la Braşov şi accesul la Parc Aventura şi la Aqua Parc,  cazarea şi masa pentru 7 zile ( 6 nopţi)

Organizatorii nu asigură transportul. Totuşi, pentru participanţii din Bucureşti care doresc să meargă în grup împreună cu echipa de voluntari, deplasarea se va face cu trenul Regio 3001 (06:27 – 09:14) în data de 20  August 2012  la dus şi cu trenul Regio 3006( 15:37 – 18:26) în data de 26 August 2012, la întors.

Dupa ce v-aţi hotărât să alegeţi această tabără, trebuie să completaţi dosarul de înscriere care cuprinde:

 • formularul de înscriere atât ON-LINE la secţiunea Tabere/Înscriere, cât şi fizic pe documentul imprimat.
 • adeverinţa medicală că este apt pentru efort fizic
 • aviz epidemilogic

Formularul de înscriere trebuie completat integral şi semnat de către unul dintre  părinţi sau de către tutorele legal al copilului. Adeverinţa medicală şi avizul epidemiologic se obţin de la medicul de familie şi trebuie să fie semnate şi parafate de către acesta.

Taxa de înscriere, trebuie achitată în momentul înscrierii fie direct  către organizatori fie prin virament bancar , în contul Asociaţiei Clubul Sportiv Român deschis la ING Bank: RO04 INGB 0000 9999 0187 0223.  Se pot face înscrieri şi la sediul CDPT din str. General Berthelot nr. 19 (lângă Catedrala Sfântul Iosif) în fiecare zi de Luni între orele 15:00 – 18:00. Înscrierile se pot face şi la responsabila taberei, Simona Lalciu, profesor de sport la Colegiul Romano Catolic Sfântul Iosif Bucureşti,  telefon 0726.073.546.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL