Calix Sacerdotum, prezentare editia a III a, 24 – 26.09.2018

User Rating: 0.8 (1 votes)

Asociatia Clubul Sportiv Roman, dorind sa se puna in slujba tinerilor dar fara a neglija partea ecleziala, propune organizarea competitiei CALIX SACERDOTUM, o competitie  de futsal  prin care sa aduca in atentia persoanelor consacrate sportul, ca instrument de dezvoltare umana si sociala.

Obiectivul competitiei este constientizarea importantei practicarii sportului in randul preotilor, tinerilor si copiilor din diecezele/eparhiile noastre dar mai ales in parohiile sau oratoriile din fiecare dieceza/eparhie in parte.

CALIX SACERDOTUM isi propune sa faca din sport o experienta de viata pentru preoti care astfel sa poata include in programele pastorale ale fiecarei dieceze/eparhii si mai ales in activitatile fiecarei parohii, acest domeniu destul de neglijat pana in momentul de fata.

Asociatia Clubul Sportiv Roman va invita sa participati la competitia Calix Sacerdotum la Futsal, care se va desfasura in urmatoarele conditii :

 • I Organizarea:
  intrecerile se vor desfasura in perioada 24 – 26.09.2018 pe parcursul a trei zile (Luni-Miercuri) in orasul Cluj- Napoca.
  II. Scop:
  • desemnarea campioanei nationale, care sa participe ulterior la Campionatul European de Futsal pentru Preoti care se va desfasura in Muntenegru in Februarie 2019.
  • formarea unui spirit de competitivitate si comuniune prin intermediul sportului.
  III. Participanti:
 • participa la competitie echipe formate din preoti sau alte persoane consacrate, din fiecare dieceza romano-catolica sau eparhie greco-catolica.
 • fiecare dieceza, poate inscrie maxim 3 echipe in competitie
 • echipele vor fi formate din jucatori amatori, minim 8 si maxim 15 jucatori.
 • echipele NU pot folosi jucatori care sunt sau au fost legitimati in ultimele trei sezoane la echipe din Liga 1,2,3 si 4 de fotbal sau de futsal.
  Precizari si conditii de participare:
  • se va prezenta lista cu jucatorii lotului in momentul inscrierii (pana pe  01.09.2018).
  • lista trebuie semnata si stampilata de un reprezentant al diecezei(episcop, vicar general)
  • echipa sa fie dotata cu echipament sportiv complet
  • fiecare echipa trebuie sa-si desemneze un capitan, care va participa la tragerea la sorti si va reprezenta echipa la sedintele de organizare.
  • echipa din teren, trebuie sa fie constituita din sase jucatori (cinci jucatori de camp + portarul)
  • meciurile se vor desfasura in doua  reprize a cate 10 de minute fiecare, cu o pauza de cinci minute
  • fiecare jucator trebuie sa ctrimita o poza in format digital pentru afisarea  lotului pe site-ul competitiei.
 • sistemul de joc va fi stabilit in functie de numarul de echipe inscrise

Fiecare echipa, va achita o taxa de participare de 500 de ron. Aceasta taxa include inchirierea terenului de joc, plata arbitrilor, echipamentul tehnic, personal medical, servicii foto-video, serviciile media(site, Facebook, comunicate de presa) si premii(cupe si medalii). La aceasta taxa se poate adauga ulterior, costul participarii echipei castigatoare, la Campionatul European de Futsal pentru preoti, pe care nu le cunoastem in momentul de fata dar care in principiu, constau in asigurarea transportului in si din tara organizatoare.

Pentru cazare si masa, am rezervat locuri la Hotel Agape (Strada Iuliu Maniu nr. 6, Cluj-Napoca), unde se va servi si masa. Taxa pentru serviciile de cazare si masa, este de 254 de ron de persoana pentru intreaga perioada si contine doua mese pe zi(mic dejun si pranz) Taxa este fixa si nu se va schimba, in cazul in care anumite echipe nu doresc toate mesele.

Echipele care doresc sa opteze pentru serviciul de cazare si masa oferit de organizatori, sunt rugate sa confirme numarul de persoane si sa vireze banii in contul CSR, pana la data de 05.08.2018. Pentru toate taxele platite, CSR va oferi chitanta(daca se achita cash) si factura fiscala.

Va rugam sa faceti inscrierea jucatorilor, si sa comunicati numarul exact de persoane care vor participa la aceasta competitie pana la data de  01.09.2018, la responsabilul de inscrieri, parintele Ovidiu Neiconi si sa trimiteti toate documentele de inscriere scanate, la adresa neiconi2002@yahoo.com, cu copie la adresa  roznovszky@yahoo.com pentru a le putea incarca pe site.

Taxa de participare si plata pentru cazare, se vor face in contul RO04 INGB 0000 9999 0187 0223 deschis la banca ING BANK pana la data de 05.08.2018.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne telefonati. Asteptam cu interes si alte propuneri in privinta organizarii cat mai bune a acestui campionat.

Pentru inscrierea in competitie, fiecare echipa va completa urmatoarele documente:

 1. Cerere de inscriere a echipei in competitie(1 exemplar/ echipa)
 2. Lista Jucatorilor, semnata si stampilata de responsabilul diecezan.
 3. Fotografie(1 exemplar/fiecare jucator)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FOTBAL&FOTBAL