Formulare

Pentru inscrierea la cursurile sau competitiile organizate de CSR, sunt necesare anumite formulare ce se pot descarca mai jos.

Astfel, fiecare persoana sau echipa,  in functie de tipul competitiei sau cursului la care doreste sa participe,  trebuie sa completeze un FORMULAR DE INSCRIERE prin care va cere sa se inscrie la cursul/competitia respectiva.

De asemenea, pentru a putea participa la cursurile/competitiile organizate de CSR, fiecare persoana trebuie sa devina membru al CSR iar acest lucru se va face prin completarea unei CERERI DE LEGITIMARE (pentru minori descarca AICI).  Odata cu completarea acestui formular, fiecare persoana  trebuie sa trimita o fotografie color  tip buletin/pasaport, in format digital(la adresa roznovszky@yahoo.com), pentru a se emite o legitimatie de membru.  Aceasta legitimatie trebuie prezentata inainte de fiecare curs/competitie, pentru a se permite accesul persoanei respective la activitatile organizate de CSR.

Fiecare membru, trebuie  sa obtina de la medicul de familie o adeverinta care sa ateste faptul ca este apt pentru activitati sportive. Pentru competitiile ocazionale pe echipe, se poate completa unTABEL prin care sa se obtina viza medicala pentru toti membrii echipei. De asemenea, pentru campionatele de fotbal, trebuie trimisa LISTA JUCATORILOR.

Pentru participarea la TABERELE organizate de CSR, trebuie completat de catre parinti doar FORMULARUL DE INSCRIERE TABARA. Odata cu completarea acestui formular, fiecare persoana  trebuie sa trimita o fotografie color  tip buletin/pasaport, in format digital(la adresa roznovszky@yahoo.com) pentru a se emite un card de participant.


FOTBAL&FOTBAL