Ficep Camp 2011

User Rating: 0 (0 votes)

Anul acesta, Tabara  Sportiva Internationala organizata de FICEP (Federatia Internationala Catolica de Educatie Fizica si Sport) se va desfasura in orasul Boskovice din Republica Ceha.

Asociatia noastra, Clubul Sportiv Roman, ca nou membru afiliat al FICEP, are dreptul de a participa la aceasta tabara ce va fi organizata in perioada 31.07 – 08.08.2011. Varsta participantilor trebuie sa fie cuprinsa intre 14 si 16 ani.

Participantii nu trebuie sa fie sportivi ci trebuie numai sa fie doritori de  a participa la activitatile sportive propuse de organizatori si anume: inot, skating, mountain bike, softball, fotbal, tenis, volei, judo, dans, fistball.  De asemenea, participantii trebuie sa aibe multa voie buna si sa participe la programul de seara sau la prezentarea pe natiuni, ce va avea loc in una din zilele taberei.

Se estimeaza ca vor participa aproximativ 120 de adolescenti din intreaga Europa.

Cazarea se va face intr-un Hostel de tineret.

Pretul taberei este de 230 de euro si include numai participarea in tabara. Costul transportului depinde in mare masura de numarul de persoane inscrise dar estimam ca va fi undeva in jurul sumei de 70 de euro de persoana.

Inscrierea se poate face completand formularul de mai jos.

Persoana de contact: Claudiu Roznovszky, 0724.376.455,  claudiu.roznovszky@csr-org.com

Anul trecut, o delegatie a CSR, a participat la tabara organizata de Ficep in orasul Melk din Austria. Daca doriti sa vedeti cum s-a desfasurat aceasta tabara, va rugam sa accesati pagina noastra de Facebook

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial al taberei, www.orel.cz/ficep


Formular de inscriere la Ficep Camp 2011


  Nume copil (required)

  Prenume copil(required)

  Sex (required)

  Data Nasterii (required)

  CNP (required)

  Adresa (required)

  Telefon (required)

  Email (required)

  Observatii

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  FOTBAL&FOTBAL