CSR WINTER CAMP 2017

User Rating: 5 (1 votes)

Asociaţia Clubul Sportiv Roman, organizează o tabără de iarnă sub denumirea CSR WINTER CAMP. Aceasta se va desfăşura în perioada 06 – 12 Februarie 2017, în localitatea Predeal şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani. Cazarea se va face la Parohia Romano-Catolica din Predeal. Masa se va servi la restaurantul La Fontanella din Predeal.

Tabăra include:

Pensiune completă: este inclusă cazarea si trei mese/zi. Asistență permanentă: copii vor fi supravegheați pe tot parcursul taberei de către instructori și îndrumători. Program de seară cu jocuri și cântece de cabană. Program interactiv de  după – amiază, plimbări în zonă şi jocuri de cabană, săniuş, joacă în zăpadă, o zi la Paradisul Acvatic din Brasov şi multe alte distracţii. CD cu poze realizate pe parcursul taberei pentru fiecare participant

Activităţi: Fotbal de masă, Tenis de masă, Consola Xbox Kinect pentru jocuri sportive, Geocaching – un joc modern de cautare de comori, cu ajutorul sistemului de GPS, City Rally – concurs interactiv pe echipe, cu diferite probe prin care trebuie sa treaca fiecare participant,  Speed Stacks sau Pahare Sportive – joc interactiv de dezvoltare a vitezei de reactie.

Opţional se va face şi un Curs de  iniţiere sau perfecţionare Ski, pentru cei care doresc şi care anunţă acest lucru la înscriere. Costul acestui curs opţional este de 350 de ron şi include închirierea  echipamentului de ski(clăpari, ski-uri şi beţe, fără cască şi fără ochelari), 3 ore pe zi cu instructor de Ski şi se va plăti separat de preţul taberei. Costul nu include transportul pe cablu.
Costul taberei este 650 de ron şi include activităţile sportive menţionate mai sus, cazarea şi masa pentru 7 zile ( 6 nopţi)
Organizatorii nu asigură transportul. Totuşi, pentru participanţii din Bucureşti care doresc să meargă în grup împreună cu echipa de voluntari, deplasarea se va face cu trenul.
Daca v-aţi hotărât să alegeţi această tabără, trebuie să completaţi dosarul de înscriere care cuprinde:
1. formularul de înscriere(se gaseste pe site www.csr-org.ro  la rubrica Excursii si Tabere).
2. adeverinţa medicală că este apt pentru efort fizic
3. aviz epidemilogic
Formularul de înscriere trebuie completat integral şi semnat de către unul dintre părinţi sau de către tutorele legal al copilului. Impreuna cu formularul de inscriere scanat, trebuie trimisa la adresa roznovszky@yahoo.com  si o poza tip pasaport in format digital, care va fi folosita pentru emiterea unui card pentru fiecare partipant. Adeverinţa medicală şi avizul epidemiologic se obţin de la medicul de familie şi trebuie să fie semnate şi parafate de către acesta.
Taxa de înscriere, trebuie achitată în momentul înscrierii, fie direct către organizatori, fie prin virament bancar în contul Asociaţiei Clubul Sportiv Român deschis la ING Bank: RO04 INGB 0000 9999 0187 0223. Înscrierile se pot face pana la data de 20.12.2016, la responsabilul taberei, domnul Bogdan Lucian(bogdi_luci@yahoo.com), profesor de sport la Colegiul Romano Catolic Sf Iosif din Bucuresti, telefon 0748.110.213

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *